Stijlvolle oplossingen voor lastige ruimtes

Achter een deur

Een deur kan niet altijd open staan. Dek de muur erachter af met een korte consoletafel en een hoge spiegel voor een ingang die je niet anders kunt dan uitchecken.

Een klein hoekje

Wat maakt het uit wat er om de hoek komt als de hoek er zo goed uitziet? Hangende lantaarns en struiken binnenshuis herdefiniƫren een kapstok (en ook tuin!).

Onder een trap

De ruimte onder een trap hoeft niet eng te zijn. Laat het uitnodigend aanvoelen met een mod-bord en een bijpassende bank. Zorg ervoor dat u het gebied overzichtelijk houdt.

Boven een radiator

Een radiator hoeft niet dat krakende oude ding te zijn dat je probeert te negeren. Bedek er een met geventileerd houtwerk en versier het vervolgens met vazen, kunstwerken en praktische haken. Een mooie glazen hanger toont verder de vaak over het hoofd geziene ruimte.

In een hoekje

Zit je vast aan het vormgeven van die lastige ruimte tussen twee muren? Een strak hoekje is de perfecte plek om een kantoor op te zetten, en dankzij gepersonaliseerd behang, een klein bureau en vintage hangende opslag is het misschien wel je nieuwe, gelukkige plek.