Designergeheimen om een klein appartement er groot uit te laten zien

Stroomlijn uw ruimte

Het ontbreken van knoppen vermindert de visuele rommel, en planken bieden ruimte voor weergave waar een raam een andere kast verhindert. Bij het ontwerp moet altijd rekening worden gehouden met de levensstijl. Als je in een kleine ruimte bent, moet je alles stroomlijnen omwille van continuïteit en visuele rust.

Profiteer van zichtbare opslag

In een keuken zonder typische voorraadkast kunt u voedsel in de bovenkasten bewaren en de mooie items – de schalen – op een plank tegenover de gootsteen bewaren. Er was een moment dat we overwogen om de keuken in de woonkamer te openen door een muur te verwijderen, maar we merken meer een terugkeer naar traditionele indelingen. We denken dat mensen beseffen dat ze niet altijd vanaf hun bank de vuile vaat in de gootsteen willen zien. Het keukenontwerp is even praktisch als aantrekkelijk.

Creëer valse open ruimtes

Waar mogelijk, kun je het oog voor de gek houden door te denken dat krappe ruimtes meer open zijn. In de woonkamer zorgen een grote oceaanfoto en spiegels op de binnendeur voor een gevoel van diepte, bijna als ramen. Net als in de keuken wekt deze kleine ruimte de illusie groter te zijn dan hij in werkelijkheid is.